Didier Perwez verkozen tot nieuwe voorzitter van Car-Pass

Didier Perwez verkozen tot nieuwe voorzitter van Car-Pass

De raad van bestuur van de vzw Car-Pass heeft vandaag Didier Perwez (voorzitter Traxio) verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Philippe Mertens (Beherman group) op, die na 9 jaar voorzitterschap  de titel van ere-voorzitter toebedeeld krijgt.

Katia De Geyter (GOCA Vlaanderen - SBAT) en François-Xavier Dubois (Febiac) werden verkozen tot ondervoorzitters. Zij vormen samen met de voorzitter en gedelegeerd bestuurder, Michel Peelman, het bureau van de vzw.

De raad van bestuur verwelkomt ook 3 nieuwe leden: Jean-François Bernaerts (D’Ieteren), Steven Claus (Group Emil Frey) en Patrick Van den Broeck (Touring). Alle mandaten gelden voor 3 jaar.

Didier Perwez is 51 jaar, gehuwd en vader van 3 kinderen. Hij is al 26 jaar actief in de automobielindustrie. Hij heeft meer dan 20 jaar gewerkt voor het Duitse bedrijf Beru en sinds 2 jaar voor het Sloveense bedrijf Hidria, leider op het gebied van gloeibougies. Hij is tevens voorzitter van Traxio.

Didier Perwez bevestigt : "Ik ben zeer verheugd om de nieuwe voorzitter van de vzw Car-Pass te zijn.  De Car-Pass heeft een revolutie teweeggebracht in de sector van de tweedehandsauto's, die vandaag nog steeds het grootste verkoopsvolume vertegenwoordigt!

Hoewel men zegt dat ik een harde werker ben en een aangeboren vermogen heb om mij in te zetten voor mijn werknemers om hen te helpen hun doelen te bereiken, geloof ik in de waarde van een evenwichtig leven en het belang om terug te geven aan ons beroep, dat mij zoveel heeft gebracht. Daarom ben ik betrokken bij verschillende non-profit organisaties.

Ik dank mijn collega’s van de Raad van Bestuur voor hun vertrouwen.

Ik wil ook Philippe Mertens bedanken, die gedurende 9 jaar Car-Pass op de kaart heeft gezet. Hij heeft uitzonderlijk werk verricht en wij rekenen op zijn goede raad in zijn nieuwe functie van erevoorzitter van de vzw".

Recent nieuws