Car-Pass

Door fraude te bestrijden met de kilometerteller streeft Car-Pass vzw naar de bescherming van de koper en een eerlijke handel in de sector van de tweedehands voertuigen.

Ik wil een occasie kopen

Eis een Car-Pass van de verkoper! Het is een wettelijk verplicht document. Check of de vermelde kilometerstanden gestaag oplopen met de tijd en of de laatste kilometerstand op de Car-Pass klopt met de afgebeelde waarde op het voertuig. De Car-Pass vermeldt ook de onderhoudshistoriek, de CO2-emissies en de Euronorm en of het voertuig nog een keuring na ongeval moet ondergaan.

Ik wil een auto verkopen

Laat een tweedehandskeuring uitvoeren bij de technische keuringscentra. Vraag naar een Car-Pass wanneer je de technische keuring binnenrijdt. Hij kost 10,50 EUR inclusief btw. Geef de Car-Pass aan de koper. Het is een wettelijk verplicht document. Als de koper de Car-Pass niet ontvangen heeft, dan mag hij de koop verbreken.

Test de echtheid van je Car-Pass

Professioneel?

Garages, koetswerkherstellers, fastfitters, bandencentrales ... Iedereen in de sector is wettelijk verplicht om de kilometerstanden en de beschrijving van de uitgevoerde werken door te geven van elke auto of lichte bestelwagen waarop hij een interventie doet.

Login als professional Nieuwe gebruiker of heractivatie?

Car-Pass. Een wettelijk verplicht document.

Car-Pass vzw is de vereniging met een wettelijke opdracht van algemeen belang die streeft naar de bescherming van de koper en een eerlijke handel in de sector van de occasievoertuigen door de bestrijding van fraude met de kilometerteller.

Laatste nieuws

Car-Pass in cijfers

309195236.30137
km gevalideerd